Een storing in een HP printmachine zorgt voor afdrukken van slechte kwaliteit en verspilt inkt, kost veel voor uw bedrijf en leidt uiteindelijk tot tijdverspilling. Telkens wanneer u een printmachine instelt, moet u een HP-werkset installeren en een onderhoudshulpprogramma helpt u bij het controleren van de diagnose van een machine en bij het oplossen van een aantal problemen. De gereedschapskist van uw printmachine reinigt de printercartridge, kalibreert uw printmachine en controleert het inktniveau.

Vandaag gaan we u de stappen beschrijven om de toolbox vanuit het systeemvak te openen of vanuit het printereigenschappenvenster te openen. Voor meer informatie over deze printmachines kunt u contact opnemen met het HP bellen nederland team.

Stappen:

Schakel eerst uw pc in en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het HP toolbox-pictogram in het systeemvak. Als u dit pictogram niet kunt zien, hoeft u alleen maar op de kleine pijl in het systeemvak te klikken om verborgen pictogrammen te bekijken.

Klik nu op het pictogram toolbox openen of open de toolbox van de Photosmart-serie op een bericht dat u ziet.

Klik op de tabbladen bovenaan het toolbox-venster om te gebruiken.

Venster Printereigenschappen

Klik eerst op de knop “Start” en ga vervolgens naar “Configuratiescherm”.
Als je daar bent, klik je op “Apparaten en printers bekijken” onder hardware en geluid.
Klik nu met de rechtermuisknop op het printerpictogram en klik vervolgens op “Voorkeursinstellingen voor afdrukken”.
Ga vervolgens naar het tabblad “Services” en klik daar op “Service aan dit apparaat” om het te openen.

Met deze bovengenoemde stappen kan men deze kist van de drukmachine gemakkelijk openen. Als u een probleem tegenkomt of een ander probleem op uw printer ondervindt, neem dan contact op met het HP Printer-ondersteuningsteam voor een oplossing.

De experts van het ondersteuningsteam zijn hooggekwalificeerde technici die getalenteerd zijn in HP-technologie. De professionals vragen u de versie van uw printmachine, identificeren vervolgens een probleem en lossen het op afstand op en er zijn weinig andere opties beschikbaar, zoals e-mail, livechatondersteuning en telefonische ondersteuning om de experts te bereiken.