Wilt u toegang tot internet op uw HP note book? U hoeft zich geen zorgen te maken, alles wordt hier voor u gefaciliteerd! Hewlett-Packard Company is een Amerikaanse multinationale organisatie die gewoonlijk HP wordt genoemd. William Hewlett en David Packard zetten het in de garage en gooiden een munt op om de naam te bepalen. HP ging op 6 november 1957 naar de beurs. HP producten omvatten laptops, computers, rekenmachines, printers, DeskJet scanners en digitale camera’s voor thuis en zakelijk gebruik. De onderneming heeft in 2007 ook haar doelstelling gehaald door elektronica te recyclen. Alle gadgets zijn van uitstekende kwaliteit.De technische ondersteuning van HP wordt gevraagd dat u iemand zoekt die op de hoogte is van de progressieve systemen. Deze organisatie biedt deze service aan voor alle connectietransacties.

Hier is de methode die aan u wordt voorgesteld. Pak het om je gewenste werk te bereiken:


 Eerst moet je het gedeelte “instelling” van je Android openen om de draadloze hotspot te bouwen.

 Van dat pictogram zie je zoveel opties, raak gewoon het gedeelte “Draadloos en netwerk” aan

 Je moet gaan voor de klik op ‘Tethering en draagbare hotspot’

 Hierna moet u het vakje met de tekst ‘Portable Wi-Fi Hotspot’ aanvinken en het schuiven om het in te schakelen.

 Er is nog een stap nodig om op de knop “Draagbare Wi-Fi hotspot-instelling” te klikken om de beveiligingskenmerken van het netwerk en de naam ervan op te bouwen.

 Door de volgende stappen te volgen, opent u uw HP notebook > schakel Wi-Fi in > zoek naar netwerken.

 Nu komt u de lijst met beschikbare netwerken tegen waaruit u de naam van uw smartphone kunt selecteren. Klik op dat netwerk.

 Er verschijnt een knop met de tekst ‘Verbinden’. Door hierop te klikken krijgt u toegang tot internet op uw HP laptop via Wi-Fi.

OPMERKING: Als u een wachtwoord hebt bewaard als beveiliging voor het verbinden van een apparaat vanaf uw Android, moet u dat invoeren in het wachtwoordgedeelte op uw beeldscherm van de pc dat wordt weergegeven na de knop “Verbinden”.

Komt u met problemen of wilt u voor een andere methode gaan, neem dan contact op met HP klantenservice Nederland. Voor elke begeleiding en vraag staat het team 365 dagen per jaar tot uw dienst door de organisatie 24*7.