Een screensaver of wallpaper is erg leuk en kan naar eigen smaak worden aangepast. Als je geen saai bureaubladscherm wilt zien wanneer je computer niet in gebruik is, stel dan een screensaver in. Als de laptop inactief blijft, begint de screensaver in die periode te werken. Het maakt het computerscherm aantrekkelijk wanneer het niet in gebruik is.

Als u een foutmelding krijgt of de schermbeveiliging niet kunt instellen, volg dan de gegeven instructies:

 1. Schakel uw systeem in. Zoek en open nu in Windows Apparaatbeheer.
 2. Dubbelklik op het apparaattype dat mogelijk de schermbeveiliging verstoort en dubbelklik vervolgens op de apparaatnaam om het gedeelte Eigenschappen te openen.
   Sommige apparaten die met een schermbeveiliging worden onderbroken, zijn een draadloze muis, een internetverbinding die altijd is ingeschakeld en high-definition audio.
 3. Selecteer het tabblad Energiebeheer en verwijder vervolgens de selectie uit Dit apparaat mag de computer uit de slaapstand halen.
   Als u voorkomt dat de muis het systeem uit de slaapstand haalt, kunt u het systeem activeren met de spatiebalk op het toetsenbord.
 4. Selecteer daarna de OK-knop; sluit alle geopende vensters en start het systeem vervolgens opnieuw op.
  Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.
 5. Koppel alle niet-essentiële aangesloten apparaten los, zoals printers, USB-drives en printers.
 6. Start het systeem opnieuw op met alleen de originele monitor, muis en toetsenbord aangesloten.

HP-laptopgebruikers nemen met de dag toe en vandaar de problemen. Wij bij ons bedrijf zijn de beste technici om softwaregerelateerde problemen, opstart- en afsluitproblemen, batterijproblemen en virusgerelateerde obstakels op te lossen. Bel een gratis nummer voor technische Klantenservice HP om gebruik te maken van de technische hulp van ons team. We huren alleen gecertificeerde technici in, die onder alle omstandigheden kunnen werken en de klanten kunnen helpen om elke barrière van hun computerwerk te verwijderen.