HP staat bekend als de op twee na grootste pc-leverancier na Lenovo en HP en als een van de grootste technologiebedrijven ter wereld met 138.000 werknemers. HP probeert zijn klanten altijd een tevreden gevoel te geven over hun investering. Luidsprekers worden ook beschouwd als hoofdcomponenten in laptops.

Met dit in gedachten hebben Waves en HP in 2010 hun krachten gebundeld om enkele van de best klinkende laptops ter wereld te ontwerpen en te maken. Waves werkte nauw samen met HP om verbeterde audio aan te bieden op geselecteerde producten, gericht op zowel consumenten als professionals, om een ‚Äč‚Äčsuperieure audio-ervaring te leveren vanaf HP laptops, desktops en tablets.

Maar soms verpest het audiostuurprogramma gewoon de ervaring van geweldig geluid. Het oplossen van audioproblemen is, zoals veel van dergelijke problemen, een proces van eliminatie. We beginnen met het volume en de instellingen, gebruiken vervolgens de Windows Audio Troubleshooter en werken vervolgens de stuurprogramma’s bij. De eerste stap is om te controleren of het juiste uitvoerapparaat is geselecteerd of niet en dat het volume niet per ongeluk is uitgeschakeld. Nadat we hebben gecontroleerd of u het probleem niet hebt opgelost, zullen we het oplossen. Dat is als volgt;-

  • Typ probleemoplossing in de zoekbalk van Windows en selecteer Problemen met Configuratiescherm oplossen.
  • Selecteer Problemen met het afspelen van audio oplossen in het volgende venster dat verschijnt.
  • Klik op volgende en laat de probleemoplossing het systeem controleren.
  • Sta het toe om gevonden problemen op te lossen of klik op Sluiten als het geen problemen heeft.

Als bij het oplossen van problemen een probleem wordt gevonden, repareert u ze en start u opnieuw. Als het probleem nog niet is opgelost, moet u het audiostuurprogramma bijwerken.

  • Ga op de Windows-knop en klik met de rechtermuisknop en selecteer Apparaatbeheer.
  • Selecteer audio-, video- en spelbesturing en geluidskaart erin.
  • Klik met de rechtermuisknop op de geluidskaart om het downloaden van de update te starten.
  • Selecteer automatisch in nieuwe vensters en laat Windows de juiste upgrade vinden.

Na de gradatie van het audiostuurprogramma is uw laptop klaar om te spelen. Voor meer informatie bellen HP nummer
En zorg dat je vraag wordt opgelost.