Producent van handige laptops, grote en betrouwbare computers, gegevensopslagapparatuur zoals pen-drives, voor scannen en het verkrijgen van een hardcopy zijn er printers, heeft een breed netwerk in hardwarecomponenten, ontwerpt geweldige software en vele andere elektronische items. Het leverde zijn goederen aan huishoudelijke gebruikers, eigenaren van kleine bedrijven, grote bedrijven, detailhandelaren in de gemeenschapscentra en verkopers van de markt. Het biedt ook het voordeel van het online verkopen van zijn producten en de consument hoeft slechts met een paar vingers te klikken om een ​​bestelling te plaatsen. Het verbijstert de klant door zo’n breed scala aan producten aan te bieden en om meer informatie hierover te krijgen, hulp te zoeken bij HP Klantenservice Nederland.

Wat betreft vinden we enkele fouten met betrekking tot horizontale en verticale lijnen die op het scherm worden weergegeven. Om dit op te lossen, zullen we u enkele stappen aanbevelen om dit dodelijke ongeval te overwinnen:

  1. Ga naar het schermpaneel en kies de fabrieksreset of standaardknop.
  2. U kunt deze taak handmatig uitvoeren.
  3. Verwijder de videokabel tussen een systeem en beeldscherm om te controleren of er geen breuk is.
  4. Als het kapot is, verander het en plaats het nieuwe.
  5. Zorg ervoor dat de draad niet los zit.
  6. Bekijk de verbinding, als het meer dan één type is, selecteer dan de andere en vink vervolgens aan.
  7. U kunt het beeldscherm testen door een andere computer te plaatsen. Als er lijnen blijven bestaan, is deze beschadigd en zo niet, ga dan door met het upgraden van uw videostuurprogramma’s.
  8. U krijgt de nieuwste stuurprogramma’s zoals NVIDIA, AMD, S3-graphics en ziet zelfs voor Intel-video-ondersteuning en downloads.
  9. Uw stuurprogramma-update is niet gunstig, dan is er mogelijk een probleem met de grafische adapter.
  10. Ze worden soms verwend door overmatige hitte en de ophoping van vuil erin. Vergeet niet om de objecten erin van tijd tot tijd schoon te maken en het reinigen van de grafische kaart kan deze fout wissen.

Niet tevreden, neem contact op met HP Nummer, die er is om u 24*7 van dienst te zijn door de mogelijke oplossingen te geven die nodig zijn volgens uw vraag.