Printmachines zijn machines die in het dagelijks leven regelmatig worden gebruikt en er zijn een aantal merken op de markt die deze machines aanbieden met verschillende functies en versies met de nieuwste technologie. HP printers zijn de meest gebruikte apparaten onder gebruikers en over de hele wereld.

Een printerstuurprogramma is een belangrijk onderdeel van een machine om een ​​kwaliteitsafdruk van een machine te maken. Daarom is het vereist om stuurprogramma’s te installeren en bij te werken naar de nieuwste versie om uw machine op een vlekkeloze manier te laten werken. Het is geen slecht idee als u het stuurprogramma van uw printer in de gaten houdt en het up-to-date houdt als het verouderd is.

Het is een vereiste omdat een machine mogelijk problemen heeft met een oud printerstuurprogramma en het moet worden verbeterd om te profiteren van de nieuwste technologie die wordt verbeterd met nieuwere computersystemen. Als je er niet van op de hoogte bent, neem dan contact op met het HP klantenserviceteam voor meer informatie.

Er zijn enkele eenvoudige methoden waarmee u het versienummer van de printerdriver van uw apparaat kunt bepalen. U kunt de volgende informatie gebruiken om dit te controleren.

Voor ramen 95/98

Schakel uw computer in en klik op de knop “Start”, ga vervolgens naar instellingen en klik op Printers.
Klik nu met de rechtermuisknop op de standaardprinter en kies eigenschappen.
Klik nu op het tabblad “Algemeen”, klik vervolgens op de knop “Testpagina afdrukken” en klik vervolgens op “Ok”.

Voor Windows XP

Klik eerst op de Windows-knop “Start” en ga vervolgens naar “Configuratiescherm” en kies vervolgens “Printer en faxen”.
Klik nu met de rechtermuisknop op de standaardprinter en ga naar eigenschappen.
Klik nu op het tabblad “Algemeen”, klik vervolgens op de knop “Testpagina afdrukken” en klik vervolgens op “Ok”.

Kijk op je test voor een driverversie

Bij alle grote merken kunt u de printerstuurprogramma’s gratis downloaden. U hoeft alleen de informatie van de fabrikant en het modelnummer van de printer te hebben. U kunt de website bezoeken om stuurprogramma’s voor uw printer te downloaden. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met een deskundige van Bellen HP Telefoonnummer.