Een webcam is een compacte, kleine digitale camera waarmee u foto’s van uzelf of uw huis kunt uitzenden naar wie u maar wilt. Over het algemeen zijn de meeste laptops uitgerust met een ingebouwde webcam, zodat u eenvoudig uw laptop kunt aansluiten en in realtime kunt genieten van een uitgezonden video en afbeeldingen. HP produceert inderdaad een kleine, hoogwaardige camera (cam) die licht opvangt via een kleine lens aan de voorkant met behulp van een bitrasterschilden van microscopische detectoren.

Maar wanneer u klaar bent om live te gaan om via de camera met uw vrienden of familie te praten, is een typisch probleem waarmee u te maken kunt krijgen: de camera is niet ingeschakeld of u kunt deze niet inschakelen! Voor dergelijke problemen heeft HP Klantenservice Nederland zich verzameld met een blog die u zou moeten overwegen.

  • Of u nu voor het eerst of voor de tweede keer gebruikt, over het algemeen wordt het pictogram van uw bureaublad verwijderd, maar maakt u zich geen zorgen. Omdat u het eenvoudig kunt inschakelen met behulp van HP QuickPlay-software en de nieuwste driver voor de cam. Download hiervoor het stuurprogramma van de officiële website van HP. Als de stuurprogramma’s al zijn geïnstalleerd, volgt u de volgende stappen om door te gaan.
  • Dubbelklik nu op het QuickPlay-toepassingspictogram om het te openen.
  • Terwijl u dit doet, navigeert u naar het pictogram Muziekvideo’s Afbeeldingen in QuickPlay en klikt u erop.
  • Als u op het pictogram klikt, verschijnt er een lijst met beschikbare apparaten. Kies in de lijst de HP Webcam-knop om deze in te schakelen.
  • Nadat je dit hebt gedaan, verschijnt er een zaklamp met een pixelafbeelding op je scherm.
  • Dubbelklik na het lampje op de actieve knop en maximaliseer deze naar volledig scherm.
  • Scroll naar beneden naar de linkerbenedenhoek van het scherm en kies Snapshot Image om je allereerste foto te maken met HP’s cam.
  • Klik op de knop Opnemen om een ​​video vast te leggen of op te nemen.
  • Om de hoogte-breedteverhouding van uw huidige scherm te wijzigen, selecteert u de knop Info/Meer instellingen.

Nu u het stuurprogramma voor de webcam hebt geïnstalleerd, zouden de meeste programma’s van derden de webcam ook moeten kunnen detecteren en openen. Het kan worden gebruikt met messenger-applicaties voor videochatten/conferenties. Als u echter meer hulp nodig heeft of meer vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze HP technische ondersteuning. Hier hebben onze experts een scherp oog voor details en jarenlange ervaring. Bel gewoon het nummer van de HP Hulplijn
vandaag en u zult versteld staan ​​van hun uitmuntende werk en bewezen klantenservice. Wilt u meer weten over onze diensten, bezoek dan onze website.