Je kunt stellen dat technologie en tools met de dag snel toenemen. Maar u gebruikt nog steeds veel services zonder de interne functies ervan te laten weten, omdat u te veel afhankelijk bent van deze externe services. Printer is een van de uitvindingen van de technologie, het is een uitvoerapparaat waarmee de gegevens uit het systeem worden gehaald en met behulp van firmware aan u worden verstrekt.

Tegenwoordig biedt HP u de nieuwste technologie en daarom heerst het over de hele wereld. De belangrijkste drijfveer van HP-ondersteuning is klanttevredenheid en betere dienstverlening. Alle dingen die u nu kunt doen met behulp van printers die u gemak zullen bieden. U kunt nu een document afdrukken met behulp van mobiel zonder enige kabel of draad.

Nu is er een multifunctionele printer op de markt waarmee u drie taken kunt uitvoeren, zoals scannen, printen en kopiëren. Er zijn twee soorten verwerking bij het scannen van een document. De eerste manier, waarbij je een papier direct op de scannerglasplaat legt en de tweede manier, is door te scannen met een mobiele camera.

Als u tweede stappen wilt uitvoeren, moet u de onderstaande stappen of maatregelen volgen:

  • Om deze activiteit eerst uit te voeren, moet u de HP smart-app installeren met behulp van de app store of play store en verbinding maken met de printer.
  • Selecteer vervolgens een document of foto die u wilt scannen.
  • Open de app en tik op “Camera scannen naar e-mail”.
  • Maak een foto en sta alle beperkte instellingen toe.
  • U kunt ook eerder bijsnijden of bewerken om af te drukken.
  • Als u nog enkele pagina’s wilt scannen, klikt u op het pictogram ‘extra pagina’s’.
  • Als je het hele proces hebt doorlopen, tik je op “Verzenden, Opslaan, Delen of Afdrukken”.

Deze procedures helpen u bij het verwerken van scans met mobiel. Als u door een van de maatregelen bent tegengehouden, kunt u het advies of de suggestie van het team aannemen door gewoon te bellen HP Klantenservice nummer, het is allemaal direct voor u toegankelijk en biedt u gratis de oplossing omdat het een gratis nummer.