HP laptops staan ​​bekend om hun duurzaamheid en redelijk betaalbare prijs. Ze zijn meestal dun en geweldig in hun ontwerpen. De ontwerpen en prijs voor dit merk hebben veel variatie, van zakelijke laptops tot consumentvriendelijk. Als u het venster in uw HP-laptop wilt bijwerken en het moeilijk vindt om de hele procedure uit te voeren, volgt u de onderstaande instructies:

 1. Schakel uw HP-laptop in en log in met het beheerderswachtwoord om het proces te starten.
 2. Wanneer het bureaubladscherm voor u zichtbaar is. Klik op de Start-knop (Windows 7).
 3. Typ Windows-update in het zoekvak.
 4. Wanneer u de juiste optie hebt gevonden, klikt u om te openen.
 5. Selecteer volgens de beschikbare optie.
   Als er een bijgewerkte versie beschikbaar is om te downloaden, selecteert u Nu installeren.
   Als er geen updates worden weergegeven, klikt u op Controleren op updates en selecteert u Nu installeren nadat updates beschikbaar zijn.
 6. Als een gebruiker problemen ondervindt bij het bijwerken van het venster, moet hij de website van Microsoft bezoeken, waar hij de probleemoplosser voor Windows-updates kan gebruiken (in het Engels). Start uw HP-laptop opnieuw op en voer de update opnieuw uit.
 7. Als de revisie mislukt en je krijgt de melding “Failure configureren Window update. Ongedaan maken van wijzigingen. Zet uw computer niet uit” dan
   Start Windows opnieuw en installeer de updates in een schone opstartstatus.
   Als het niet werkt, voer dan de probleemoplosser uit om van dit probleem af te komen.
 8. Controleer of er verwisselbare media niet zijn losgekoppeld van de laptop, koppel alle verwisselbare media los. Voer ook een systeemherstel uit en probeer vervolgens de Windows te upgraden.

HP Klantenservice Nederland is een enkele oplossing voor al uw gerelateerde vragen van HP-producten. Dit team helpt u de prestaties van uw pc op peil te houden. Als u een technisch probleem heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, belt u gewoon ons gratis nummer om contact met ons op te nemen en alle betrouwbare maatregelen voor uw apparaat te krijgen. Of het nu via telefoon, livechat of e-mail is, wij bieden ondersteuning volgens het comfort van de klant. Ons team bestaat uit zeer deskundige vertegenwoordigers die het kleine tot grote probleem zeer beleefd kunnen oplossen.