HP Printers of u kunt de beste printers van de markt noemen. Wanneer iemand vraagt ​​om een ​​printer te kopen, is dit de eerste optie die in je opkomt. De kwaliteit van de dienstverlening is de uitstaande entiteit. Als een gebruiker er een probleem mee vindt, kan hij naar de hulplijnen gaan. Het zit van alle kanten perfect; persoon heeft geen reden om er nee tegen te zeggen. Er kunnen overal problemen mee optreden. Schrik niet met hen “alles begint met zijn oplossing.”

Het heeft een beetje zorg nodig om aaneengesloten te werken. Hier besprak het expertsteam van HP klantenservice Nederland hoe de rollen schoon te maken zijn om toekomstige hindernissen te vermijden.

  1. Schakel eerst de stroomtoevoer uit, open het deksel en maak de rollen zichtbaar.
  2. Haal al het papier uit de lade en controleer of er nog papier over is of niet.
  3. Begin nu met het reinigen van de roller met natte doekjes of wat natte kleding. Reinig het eerst vanaf de bovenzijde, rol dan de roller met een andere hand en volg hetzelfde. Het motief is om het veilig schoon te maken.
  4. Zorg er nu voor dat je goed hebt schoongemaakt en nu klaar is voor gebruik. Leg alle papieren op de lade > voeg een elektriciteitssnoer toe > geef het commando > controleer het resultaat. Vind je nog steeds een probleem met de roller, herhaal dan stap 3 opnieuw.

Dit zijn de basisstappen die het rolprobleem kunnen verhelpen. Zie roller hebben een veelvoorkomend probleem van vuil. Omdat dit het open gedeelte van de printer is, kan er gemakkelijk stof binnendringen. Maar als u een probleem vindt nadat u het schoon heeft gemaakt, controleer dan de rol. Als u vindt dat het erg soepel aanvoelt, betekent dit dat u de rol moet vervangen. Hier is het niet het probleem van vuil.

Als een gebruiker een probleem heeft, kan hij het experts team van bellen met HP Klantenservice op het opgegeven gratis nummer