Heeft u betrouwbare oplossingen nodig om uw HP-laptop te repareren zonder problemen op te lossen? Als dat zo is, zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want je hebt precies het juiste platform bereikt. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het HP nummer bellen. Dan helpen de hooggekwalificeerde experts u direct met het nodige.

Volg de gegeven instructies zorgvuldig om de HP-laptop te repareren die geen problemen oplevert:

  • U moet eerst de oplader van uw HP laptop aansluiten en vervolgens weer aanzetten; het kan zijn dat het gewoon de batterij was. En als de laptop aangaat maar niet aan blijft als de voedingskabel niet is aangesloten, kan dit betekenen dat u een defecte batterij heeft.
  • U moet er nu voor zorgen dat u de juiste oplader gebruikt, aangezien veel laptopopladers er hetzelfde uitzien. Probeer daarom indien mogelijk een andere oplader of een andere USB – C-kabel te gebruiken.
  • Vervolgens moet u nogmaals controleren of het scherm niet is uitgeschakeld. Hoor je de ventilator draaien? U kunt proberen de helderheid op uw hoofdscherm te verhogen of u moet externe beeldschermen controleren om te zien of ze de laptop laten draaien. En dan kunt u zelfs proberen een externe monitor aan te sluiten.
  • Nu moet u alle externe schijven, media of accessoires verwijderen en vervolgens de laptop loskoppelen van een dockingstation, adapter, enz.
  • Daarna moet u een harde herstart proberen door de oplader en batterij te verwijderen en vervolgens de aan / uit-knop 30 seconden ingedrukt te houden. Als u dit doet, wordt eventuele resterende lading van uw laptop afgevoerd.
  • En als u nu specifieke pieptonen krijgt wanneer u de laptop probeert te starten; u moet weten dat dit ‘POST-codes’ zijn die u aanwijzingen kunnen geven over wat er mis is.
  • Ten slotte moet u controleren of de ventilatieopeningen stofvrij zijn en of de laptop niet oververhit is geraakt. Als uw laptop te heet is, kan deze afsluiten en weigeren op te starten om de componenten te beschermen.

Je moet niet tevreden zijn met het resultaat en zou hetzelfde moeten kunnen gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het HP Klantenservice Nederland. En de monteurs loodsen u binnen de kortste keren verder met topoplossingen.