Wil je weten hoe je de HP Smart app installeert op je computer of mobiele telefoon? Wel, dan ben je vast en zeker snel geholpen met de bovenste stappen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u bellen op het HP nummer. Dan helpt het efficiënte team u direct met de benodigde oplossingen.

Volg de genoemde stappen om de HP Smart app-printer te installeren via een Wi-Fi-netwerk:

 Ten eerste moet u de printer en de computer of het mobiele apparaat in de buurt van de Wi-Fi-router plaatsen.
 En dan moet je je apparaat inschakelen en verbinden met je netwerk. Als de computer nu met een Ethernet-kabel op het netwerk is aangesloten, moet u de kabel tijdelijk loskoppelen en de Wi-Fi-verbinding gebruiken tijdens de installatie.
 Vervolgens moet u Bluetooth inschakelen op uw computer of mobiele apparaat zodat HP Smart de printer kan detecteren tijdens de installatie.
 Nadat u klaar bent met het installeren van HP Smart voor iOS en Android, moet u de locatieservice voor mobiele apparaten inschakelen en de app ook toestaan ​​uw locatie te gebruiken om de printer te detecteren en oplossingen aan te bieden tijdens de installatie.
 U moet nu de HP Smart-app downloaden van 123.hp.com (Android, Apple iOS, enz.),
 En als u wordt gevraagd om u aan te melden bij Microsoft om de app op verschillende apparaten te gebruiken, moet u zich aanmelden of op ‘Nee, bedankt’ klikken om door te gaan.

OPMERKING: U moet er ook voor kiezen om de verbinding met een Virtual Private Network (VPN) te verbreken voordat u begint met downloaden.

 En nu, als u HP Smart voor de eerste keer instelt, moet u een HP-account aanmaken of u aanmelden bij een HP-account om toegang te krijgen tot alle printerfuncties.
 Ten slotte moet u in HP Smart op de knop ‘Printer toevoegen’ of het plusteken (+) klikken om de printer te zoeken, en daarna moet u de meegeleverde instructies volgen.

Zodra u het bovenstaande proces hebt voltooid, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde te gaan gebruiken. Maar als u een gerelateerd probleem tegenkomt, kunt u bellen HP nummer. En de ijverige technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere passende oplossingen.