Heb je er ooit aan gedacht wat Recovery Manager op je apparaten betekent? Of wat zijn het gebruik en het doel ervan? Welnu, met HP Recovery Manager kan de gebruiker verschillende tools gebruiken om hun HP-apparaten in hun standaard werkende staat te krijgen. Het helpt de gebruiker om maximale grote systeemproblemen op te lossen. Het enige is dat dit proces alle gegevens, bestanden en programma’s verwijdert die op de harde schijf van de computer zijn geïnstalleerd. Om toegang te krijgen tot de hulpprogramma’s van het apparaat, start u de HP Recovery Manager opnieuw. Bewaar een externe harde schijf als u een back-up van uw gegevens wilt bewaren.

Hoe gebruik je de Recovery Manager?

Volg de onderstaande stappen om de RM-service op uw apparaat te gebruiken:

A. Ga naar de Windows Start-knop en typ in het zoekveld ‘herstel’.
B. Klik in de lijst met weergegeven opties op ‘Herstelbeheer’. Klik in de categorie ‘Ik heb onmiddellijk hulp nodig’ op de optie ‘Systeemherstel’.
C. Uw computersysteem wordt opnieuw opgestart zodra u op de knop ‘Volgende’ klikt. Uw HP-apparaat opent onmiddellijk de herstelomgeving zodra het opnieuw opstarten is voltooid.
NS. Klik in het verschenen venster op de optie ‘Eerst een back-up van uw bestanden maken’ en sluit vervolgens de externe harde schijf aan op uw HP-apparaat. Om het bestandsselectiescherm te openen, klikt u op de optie ‘Volgende’. Blijf de selectievakjes selecteren die verschijnen naast de bestanden en mappen waarvan u een back-up wilt maken. Klik vervolgens op de knop ‘Volgende’ om ze op de externe harde schijf op te slaan.
e. Zodra de back-up is voltooid, klikt u op de knop ‘Volgende’ om het herstelproces voor uw HP-laptop te starten. U wordt door de manager op de hoogte gebracht zodra het proces is voltooid.

Met behulp van bovenstaande stappen kunt u een back-up van uw gegevens op een externe harde schijf krijgen.

Bel HP Klantenservice Nederland voor elke onderhoudsservice, probleem of met betrekking tot het hulpprogramma

Als u problemen ondervindt met uw apparaat, een functie wilt leren kennen of regelmatig onderhoud wilt, kunt u contact opnemen met het team van technici en professionals van bellen HP Klantenservice Nederland. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen of via livechat. We zullen zo snel mogelijk op uw oproep reageren. We bieden ook een pick-and-drop-faciliteit voor het defecte apparaat. We verzekeren u dat u de gewenste hulp krijgt zodra u ons bereikt.