HP is het meest vertrouwde bedrijf dat door veel gebruikers van over de hele wereld wordt gebruikt. HP staat voor Hewlett-Packard, het is een Amerikaans multinationaal bedrijf dat hun standaard in tal van landen begrijpt. Het laat een uitstekende en betere indruk achter bij alle gebruikers, dat is de reden waarom de meeste mensen het aanbevelen voor inspanning.

Er wordt in het algemeen geen probleem ingetrokken, maar als gevolg van een ongeluk kan hierdoor een probleem ontstaan. Een van de meest voorkomende problemen heeft te maken met uw toetsenbord, dat het meest bruikbare invoerapparaat is voor hulp.

Het ontstaat meestal als gevolg van een wijziging in een configuratie. Als u denkt dat u de instelling niet eerder hebt gewijzigd, waarom reageert uw toetsenbord dan laat? U kunt al uw problemen oplossen via HP Klantenservice Nederland of u kunt hulp krijgen via de onderstaande stappen.

U moet dit controleren door de stappen één voor één te volgen:

  • Als het probleem zich plotseling voordoet, kunt u het oplossen door uw apparaat opnieuw op te starten.
  • Druk herhaaldelijk op de Esc-toets of -toets. Er moeten twee mogelijkheden zijn:
  • Als het setup-menu start, gebruik dan de pijltoets voor omhoog en omlaag. Als deze toetsen in de werkfase zijn op het moment van het opstartmenu, maar niet werken wanneer het nieuwe venster wordt geladen, kan dit probleem te maken hebben met de software van het toetsenbord.
  • Ten tweede, als de setup niet opent, dan is het het probleem van het toetsenbord. Als u hiermee wilt doorgaan, kunt u een bedraad USB-toetsenbord gebruiken.
  • Ga naar Apparaatbeheer met behulp van toetsenbord.
  • Selecteer weergave en vervolgens “Verborgen apparaten weergeven”.
  • Klik op de pijl aan de zijkant van Toetsenborden.
  • Verwijder alle software van het toetsenbord en installeer deze opnieuw.
  • En probeer het dan opnieuw door uw apparaat opnieuw op te starten.

De bovengenoemde stap wordt gegeven na bedrijfsanalyse. Misschien is jouw probleem anders. Het is mogelijk dat uw toetsenbord te laat reageert, maar dat elke toets correct werkt. Als u vragen heeft over uw systeem, kunt u de hulp inroepen van HP bellen Nummer, dat altijd voor u bereikbaar is. U kunt contact opnemen met de ondersteuning wanneer u maar wilt op een dag, omdat hun bereikbaarheid 24 * 7 uur is.