HP printers zijn echt geweldig en ideaal voor dagelijkse afdrukdoeleinden. Er zijn veel varianten waaruit u kunt kiezen op basis van uw behoeften en doel, d.w.z. huishoudelijk of professioneel en ook kleine en grote werkgroepen. Het ontwikkelt echter om vele redenen enkele problemen. Als u onlangs voor het eerst fout 0x6100000e in uw HP printer bent tegengekomen, lees dan deze blog om deze fout op te lossen.

 Als eerste stap koppelt u de USB-kabel los van de poort in uw apparaat zonder uw printer uit te zetten.

 In deze stap moet u de cartridge loskoppelen van de printer en wachten tot het bericht ‘Insert Cartridge’ in het bedieningspaneel verschijnt.

 U moet de stroombron loskoppelen. Sluit hem na een tijdje weer aan.

 Plaats nu de cartridge terug in de printer en sluit de USB-kabel opnieuw aan.

 Open uw printer, laat de wagen overschuiven en plaats vervolgens de cartridges uit de printkop.

 U moet de printer ook van binnenuit grondig en zorgvuldig reinigen.

 Het is mogelijk dat het probleem zich blijft voordoen bij uw cartridge.

Dus als dit het geval is, kan dit ook het gereedschap beschadigen. Maar voordat het te laat is, moet u hem verwijderen en vervangen door een nieuwe.

Hoewel we onafhankelijke ondersteunings providers zijn, zijn we meer klantgericht en laten we geen middel onbeproefd om onze klant tevreden te stellen. Als u problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van het bovengenoemde proces, neem dan contact op met onze Contact HP helpdesk Nederland. Onze hoogopgeleide printerexperts staan ​​altijd klaar om u de beste oplossingen te bieden. Bovendien leggen we onze klanten nooit extra of verborgen kosten op, behalve de expliciete.