Gebruikers van HP printmachines werken soepel totdat ze een fout tegenkomen en een van de belangrijkste redenen van deze fouten is dat ze nooit nadenken over het onderhoud van dergelijke apparaten. Deze apparaten hebben ook van tijd tot tijd zorg nodig om ze te beschermen tegen elke vorm van technische storing. Soms treedt een foutcode 0xc19a0035 op in het onafhankelijke cartridgegebied. Dit is een nieuwe functie in deze printmachines waar een printer 4 inktpatronen heeft en een kop die elkaar verenigt als een driekleurige inktpatroon.

Als u deze fout tegenkomt tijdens het gebruik van deze printmachines, kunt u deze gegeven stappen volgen en een andere manier is om hulp te krijgen van het HP Printer Klantenservice Nederland team.

Stap om de 0xc19a0035-fout op te lossen:

Stap: 1 Zet uw printer uit

Soms gebeurt het dat het in- en uitschakelen van uw machine helpt bij het eenvoudig oplossen van veel afdrukproblemen.

Als het niet helpt bij het oplossen van het probleem, volg dan deze stappen:

Stap 2

Open eerst het onderdeel dat toegang geeft tot uw cartridges en stel het in met het vervangingsproces.
Haal de kop van de inktcartridge eruit en deze cartridges hebben koperen connectoren en je moet deze schoonmaken met een beetje doorweekt servet of een zachte doek. U kunt ook isopropylalcoholdoekjes gebruiken voor een betere reiniging.
Nu moet u eenmaal controleren of de printkoppen en alle andere componenten schoon zijn en vervolgens doorgaan naar de volgende.

Zodra u dit heeft gedaan, plaatst u de cartridges terug in uw machine en stelt u uw machine een paar minuten uit en zet u deze vervolgens weer aan en controleert u of uw machine weer werkt.

Zelfs na het volgen van deze stappen wordt u nog steeds met dezelfde fout geconfronteerd en neemt u contact op met technici door het HP bellen. Experts bieden u stapsgewijze hulp aan de gebruikers en ze begeleiden u ook met veiligheidsmaatregelen die u zullen helpen uw machine robuust te houden.