Draadloze printers zijn gewoon geweldig omdat er geen angst is voor kabelbreuk door ratten en geen drukte van veel draden. Het proces is heel eenvoudig en kan in twee minuten worden gedaan als u deze instructies in de juiste volgorde en op de juiste manier volgt. Laten we dus verder gaan en deze richtlijnen volgen.

Eerste optie: draadloze connector gebruiken

  1. Zorg ervoor dat de draadloze kaart van uw laptop werkt en schakel uw draadloze router in. Plaats de installatie-cd die bij uw HP-printer is geleverd. Wacht een minuut totdat de cd op de computer verschijnt, selecteer “Install Network/Wireless Device”. Volg nu de aanwijzingen van het installatieprogramma.
  2. Wanneer u wordt gevraagd om uw computer en printer aan te sluiten met de USB-installatiekabel, doet u hetzelfde.
  3. Selecteer de knop Voltooien om de installatie te voltooien. Open een document en geef printopdracht om de resultaten te controleren.

Tweede optie: een AD Hoc-netwerk gebruiken

  1. Zorg er allereerst voor dat de draadloze signalen van zowel uw machineprinter als uw computer actief zijn.
  2. Zet uw computer aan, open het Configuratiescherm via de menuknop Start.
  3. Ga naar de netwerk- en internetoptie in het venster en ga verder met de volgende stap.
  4. Zoek “Verbinden met een netwerk” onder de sectie Netwerkcentrum.
  5. Zoek het netwerk “hpsetup” in de lijst met beschikbare netwerken.
  6. Installeer nu de software van de printer met behulp van de vorige stap. Druk een document af om de resultaten te controleren.

Ik hoop dat je nu de oplossing voor dit probleem hebt gevonden. Heeft u nog andere vragen met betrekking tot HP Printer? Maak je geen zorgen; we hebben een groot team van ingenieurs die gerelateerde vragen kunnen oplossen en technici die technische fouten kunnen herstellen die uw werk kunnen onderbreken. Problemen kunnen van alles zijn en op elk moment, dus niemand weet wanneer je professionele ondersteuning nodig hebt.
Daarom leveren we de beste oplossing voor printbehoeften. We kunnen u helpen bij het wijzigen van kleurinstellingen, afdrukken van hoge kwaliteit, draadloze verbinding en het verwijderen van papierstoringen. Neem zo vroeg mogelijk contact met ons op via By bellen HP nederland Nummer om direct hulp te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw printer binnen een mum van tijd wordt gerepareerd.