Ontspan en blijf kalm en probeer de oorzaken op te lossen die problemen veroorzaken in uw HP-laptop. Het meest voorkomende probleem kan eenvoudig thuis worden geïdentificeerd en geconfigureerd. Soms zijn grote problemen heel eenvoudig op te lossen of als het probleem in een geval echt een grote puinhoop is geworden, kunt u contact opnemen met het team van experts.

Hier om de veelvoorkomende problemen met uw HP-laptop op te lossen:

  • Controleer het modelnummer en serienummer aan de onderkant van uw laptop.
  • Verwijder de AC-stroomkabel om te controleren of de laptop kan worden ingeschakeld met alleen de batterij. Als de laptop niet aangaat, betekent dit dat de batterij mogelijk leeg is.
  • Sluit een kabel aan op uw computer en op een stopcontact.
  • Zorg ervoor dat uw computer aan gaat en dat het bureaublad op het scherm verschijnt. Als er geen stroom op uw apparaat zit, moet u uw stopcontact vervangen. Als het scherm niet aan gaat, maar er staat wel stroom op uw systeem, dan ligt het probleem bij het scherm, het besturingssysteem of de harde schijf.
  • Controleer de harde schijf op eventuele problemen. Plaats hiervoor een opstartbare herstelschijf in het cd-station en reset uw systeem. Als uw computerscherm lijkt te werken, betekent dit dat de harde schijf beschadigd is of dat er een probleem is met het besturingssysteem. Installeer uw systeem opnieuw vanaf uw back-upbestand als dit uw probleem niet oplost, vervang dan de harde schijf.
  • Zorg ervoor dat er geen storingen zijn bij de internetprovider. Controleer vervolgens of de modem of router correct werkt. Controleer of uw computer verbinding kan maken via een bekabelde verbinding, als deze goed is aangesloten, moet u uw draadloze kaart in de laptop vervangen.
  • Plaats een cd in het dvd- of cd-station. Als het station een fout vertoont, probeer dan het cd-stuurprogramma opnieuw te installeren. Als de drive na het opnieuw installeren niet werkt, vervangt u deze.

Voor meer informatie en een snelle oplossing kunt u ons nummer bellen en praten met onze goed opgeleide klantmanagers die jarenlange ervaring hebben op het gebied van technische ondersteuning. Om ons te bereiken op HP Bellen Nederland Nummer via live chat of e-mail volgens uw comfort.