HP-printers staan ​​bekend om hun beste kwaliteit omdat ze de gebruikers een gewenst afdrukresultaat bieden. Het is een van de bekende merken die met succes kan worden gebruikt, omdat mensen een sterk vertrouwen hebben in dit merk. Omdat de naam op zich al voldoende is, heeft het een aantal technische producten op de markt gebracht en Printers is een van die producten. Een aantal opties zijn beschikbaar voor de gebruikers op basis van zowel vereisten als budget. U kunt kiezen voor elk model of elke versie die het beste bij u past, of u kunt niet beslissen of u hulp kunt inschakelen van het hp Klantenservice Nederland-team. Vandaag leert u hoe u afdrukproblemen van uw printer kunt oplossen.

U kunt afdrukproblemen oplossen met HP Print and Scan Doctor.

Zowel HP Print en Scan Doctor kunnen worden gebruikt om de status van uw printerspooler, printerwachtrij, apparaatbeheer en apparaatconflicten te testen.

  • Dubbelklik op uw scherm op HP Print and Scan doctor om deze tool te openen.
  • Hier moet u op “Start” klikken in het welkomstscherm.
  • U vindt een aantal opties, selecteer uw printertype en klik op “Volgende”.
  • Klik nu op de optie “Fix printing”.
  • Het HP Print and Scan Doctor-scherm verschijnt waar u een aantal resultaten ziet.
  • Als u witte vinkjes aantreft, betekent dit dat uw printer de test heeft doorstaan. Klik nu op “Testafdruk” of u kunt ook op “Overslaan” klikken.
  • Als u een witte moersleutel vindt, betekent dit dat de HP Print and Scan-dokter een probleem heeft gevonden en dat het is gerepareerd. Klik nu op “Testafdruk” of u kunt ook op “Overslaan” klikken.
  • Als u daar een rode markering aantreft, moet u de instructies op uw scherm volgen om een ​​afdrukprobleem op te lossen.

Men kan deze gegeven instructies volgen om het afdrukprobleem van uw printer op te lossen. In het geval dat deze gegeven stappen uw afdrukproblemen niet kunnen oplossen, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken; u kunt spreken met een expert die 24/7 beschikbaar is bij het klantenserviceteam. U kunt bij Bellen HP telefoonnummer terecht om uw zorg te bespreken om tot een oplossing te komen.