In dit document leggen we u uit hoe u hun account kunt ophalen. Als u het inlogwachtwoord van uw systeem bent kwijtgeraakt en buiten op slot bent, laten onze experts u uw systeem beheren. U kunt het expertteam voor uw gemak online of offline om uw oplossing vragen. Het team is de hele dag beschikbaar. U kunt uw probleem alle werkdagen en niet-werkdagen oplossen. Ons enige doel is om de beste faciliteiten te bieden via onze technische ondersteuning. U kunt uw probleem oplossen door het telefoonnummer van HP herstel account te kiezen en uw systeem te herstellen. Nadat u het nummer van de technicus hebt gekozen, wordt u naar de oorspronkelijke procedure voor het herstellen van factoren geleid. Het proces kan lange uren duren om te voltooien. Zorg ervoor dat uw laptop volledig is opgeladen of steek de stekker in een stopcontact. Zorg er ook voor dat u verbinding hebt met internet. De laptop wordt tijdens het proces meerdere keren opnieuw opgestart. Schakel de stroom niet uit of onderbreek het herstelproces niet totdat de prompt om u aan te melden bij Windows wordt weergegeven.

HP account herstel vanaf startscherm-

  • Schakel uw computer uit en koppel al uw randapparatuur los. Behalve het netsnoer of de muis en verwijder media van interne schijven en verwijder recent toegevoegde interne hardware.
  • Druk op de aan / uit-knop en druk meerdere keren op F11 om het venster Recovery Manager te openen.
  • Selecteer vervolgens systeemherstel bij “Ik heb onmiddellijk hulp nodig”.
  • Als u geen back-up van uw bestanden wilt maken, selecteert u de juiste optie en klikt u op de volgende knop.
  • Tik op Ok wanneer een waarschuwing verschijnt en ga dan verder.
  • Zodra het herstelproces is voltooid, tikt u op Voltooien om uw laptop opnieuw op te starten.
  • Wanneer de installatie is voltooid, schakelt u het systeem uit en start u het opnieuw.
  • Controleer nu of uw systeem zonder wachtwoord is ingeschakeld.

Deze stappen zijn ontworpen om uw verloren account moeiteloos te herstellen. Als uw probleem niet wordt opgelost, helpen we u dit op te lossen. Voor onze ijverige experts is het herstellen van een HP-account een kleinigheid. De meeste mensen herstellen hun account niet nadat ze de stappen nauwkeurig hebben gevolgd. Als u zich nog steeds afvraagt, hoe u mijn HP-account kunt herstellen, bereikt u onze experts en lost u uw probleem direct op.

Waarom contact opnemen met het herstel HP accountteam?

Er zijn veel redenen waarom u contact opneemt met ons team. Wij zijn niet alleen een ervaren professional; we zijn ijverig en bedreven in ons werk. Elk teamlid hier is hoog opgeleid en ervaren in hun kernvak. HP Helpdesk Nederland team streeft er alleen naar u een echte oplossing te bieden, zodat mensen moeiteloos van hun probleem afkomen. Voor het gemak van gebruikers bieden we externe toegang voor gebruikers, waarbij hun apparaat door onze experts wordt behandeld om de instellingen te configureren en correct te laten werken.

Neem contact op met onze experts om aan uw technische behoeften te voldoen-

Gebruikers kunnen hun problemen 24 uur per dag oplossen met het ondersteuningsteam van Nederland. Ons team is beschikbaar om de optimale service te bieden via alle verbindingsmogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of live chat-ondersteuning. HP-team is altijd bereikbaar voor de mensen die de begeleiding van de expert zoeken. Experts zorgen voor een gelijk niveau van tevredenheid, zodat u het probleem op basis van uw comfort kunt oplossen.