Laptops zijn een van de meest effectieve en efficiënte gadgets van de moderne tijd, de komst ervan heeft de manier veranderd waarop we op onze computer werken. Het is nu gemakkelijker om verschillende taken uit te voeren waar u ook bent. De impact van de laptop is te zien in bijna elke sector, of het nu gaat om zaken, academisch, medisch of entertainment, het heeft de productiviteit op elk gebied verbeterd.

Hp introduceerde het concept om computers voor zijn klanten aan te passen en maakte laptops door simpelweg de gebruikelijke componenten van de personal computer te comprimeren. Het is een multinationaal computertechnologiebedrijf dat personal computers, gegevensopslagapparaten, netwerkswitches, computersoftware, randapparatuur en nog veel meer produceert, verkoopt, repareert en ondersteunt.

Als u worstelt met uw laptop bij het downloaden en installeren van het stuurprogramma, hoeft u zich geen zorgen te maken, hier zijn enkele tips om uw probleem op te lossen. Als u andere hulp wilt, kunt u ook terecht bij Hp-support. Laten we beginnen met het proces.

• Open uw computer en blader naar de website Hp Drivers & Download.

• Identificeer uw product door te klikken op Product detecteren of u kunt de servicetag, Express Service Code of het serienummer voor uw HP-product invoeren en op Verzenden klikken.

• Volg de aanwijzingen om de toepassing Hp Detect te installeren.

• Klik onder Uw systeem optimaliseren met stuurprogramma’s en bijwerken op het tabblad Begeleid mij om het stuurprogramma automatisch te downloaden en te installeren.

• Zorg ervoor dat de juiste versie van het Microsoft Windows-systeem wordt vermeld naast Alle beschikbare updates weergeven. Zo niet, klik dan op Wijzig besturingssysteem om het juiste besturingssysteem te selecteren.

• Controleer de apparaatstuurprogramma’s in de lijst op de downloadpagina.

• Klik op de knop Downloaden onder de driver die voor u geschikt is en onthoud de locatie van het gedownloade bestand.

• Navigeer met behulp van Verkenner naar het bestand waar het gedownloade bestand is opgeslagen.

• Dubbelklik op het installatiebestand van het .exe-stuurprogramma en volg de aanwijzingen op het scherm om het proces te voltooien.

Hoewel het proces behoorlijk lastig was als je telefonische hulp krijgt van een getrainde professional op het HP Helpdesk Nederland Nummer, zal het in een mum van tijd worden gedaan met de juiste uitvoering van de stappen, de experts zijn 24/7 beschikbaar, dus voel je vrij om op elk moment te bellen zonder enige aarzeling