Bent u op zoek naar de juiste procedure om uw HP laptop te kunnen herstarten? Dan moet je weten dat dit gewoon de beste blog voor jou is om aan de slag te gaan. En als u ook andere vragen heeft, kunt u altijd het HP nummer bellen. Dan zullen de meest efficiënte experts u helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om uw HP-laptop correct opnieuw op te starten:

 Allereerst moet u beginnen met het selecteren van de Windows ‘Start’-knop.
 En dan moet je het ‘Power’-pictogram selecteren, het ziet eruit als een cirkel met een verticale lijn door de bovenste helft.
 Hierna moet u de knop ‘Herstarten’ selecteren.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat u mogelijk sommige toepassingen moet sluiten of ermee instemt dat ze geforceerd moeten worden afgesloten voordat het opnieuw opstarten is voltooid.

En nu zou u uw HP-laptop opnieuw moeten opstarten naar Windows. Als je wilt, kun je ook opnieuw opstarten naar de ‘Geavanceerde opstartopties’ om wat extra inzicht te krijgen in wat er met je computer aan de hand is, vooral als je opnieuw opstart om een ​​probleem op te lossen. Dus als u ervoor kiest om opnieuw op te starten naar het menu ‘Geavanceerde opstartopties’, hoeft u alleen maar op de toetsen ‘Shift + Restart’ te drukken.

Als u nu uw HP-laptop geforceerd opnieuw wilt opstarten, kunt u het volgende doen; u weet dat als uw HP-laptop is vastgelopen, vastgelopen of u hem niet opnieuw kunt laten opstarten met behulp van de bovenstaande methode, u mogelijk een herstart moet forceren.

 U hoeft alleen maar op de ‘Power’-knop op uw HP laptop te drukken.
 Vervolgens moet u enkele seconden wachten.
 U zou nu uw computer moeten laten afsluiten en volledig uitschakelen.
 Ten slotte moet u 30 seconden wachten om het ingebouwde geheugen volledig te wissen en vervolgens opnieuw op de ‘Power’-knop te drukken zodat het weer opstart naar Windows.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de stappen volgens de instructies, zou het goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd Bellen HP Klantenservice Nederland. De technici zijn direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere instructies.